Nuohous Helsinki

Tilaa tarkka nuohouspalvelu, joka pitää savupiippusi kunnossa

Soita, lähetä sähköpostia tai jätä meille yhteydenottopyyntö viereisellä lomakkeella. Voit myös varata suoraan nuohousajan täältä.

050 365 5557
info@finapipor.fi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake

Nuohouksen asiantuntija

Nuohoojamme ovat alansa kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät nuohouksia Helsingissä ja lähikunnissa. Osaamisemme ei rajoitu savuhormien puhdistamiseen, vaan voimme tarvittaessa auttaa myös hormin erilaisissa huolto- ja korjaustöissä.

Kun nuohoojamme puhdistavat tulisijan ja savuhormin, he tarkistavat nuohouksen yhteydessä samalla hormin ja sen osien kunnon.

Nuohoojiltamme saat tarkan arvion muun muassa muun muassa seuraavista asioista:

Nuohous Helsinki
Tilaa nuohous Helsingissä

Oletko muistanut tilata nuohouksen ajallaan?

Rakennuksen omistajana tai haltijana vastaat siitä, että nuohous on järjestetty lain vaatimalla tavalla. Tämä edellyttää, että nuohous on tehtävä vähintään tietyin määräajoin:

Rakennuksen omistajan tai haltijan on pidettävä tulisijat ja savuhormit sellaisessa kunnossa, että niitä voidaan käyttää turvallisesti. Tikkaat, kattokulkutien osat ja katon turvavarusteet tulee pitää sellaisessa kunnossa, että nuohoustyö voidaan suorittaa turvallisesti.

Selkeä nuohoustodistus

Nuohoojamme kirjoittavat nuohoustyöstä aina todistuksen, josta selviää rakennuksen osoite, nuohoustyön suorittaja, nuohouksen ajankohta, tehdyt toimenpiteet sekä havaitut puutteet ja viat.

Nuohoustodistuksella voit tarvittaessa osoittaa täyttäneesi lakisääteiset nuohousvelvoitteesi, joten se kannattaa aina pitää tallessa seuraavaan nuohouskertaan asti.

Koska nuohoustodistuksiin merkitään selkeästi nuohoojan havaitsemat viat ja puutteet, niiden avulla pystymme myös seuraamaan muutoksia savuhormisi tai tulisijasi kunnossa.

Mahdolliset viat on tärkeää havaita ajoissa varsinkin silloin, jos ne aiheuttavat tulipalon vaaran. Mikäli hormissasi tai tulisijassasi ilmenee tällaisia vaarallisia vikoja, nuohoojamme osaavat neuvoa sinulle oikeat toimet tilanteen korjaamiseksi.

Nuohouksen hinta Helsingissä

Nuohouksen hinta on 65 € yhdelle tulisijalle ja savuhormille, 75 € kahdelle tulisijalle ja 85 € kolmelle. Mahdollisista lisätöistä veloitetaan erikseen.

Tällaisia lisätöitä voi tulla esimerkiksi keskuslämmityskattiloista, erityisen suurista hormeista tai hormin rakenteellisista seikoista, jotka vaativat harjatun noen poistamista lisätoimenpitein.

Nuohouksen hintaan sisältyy aina tulisijan ja hormin perusteellinen nuohous sekä kuntotarkastus ja suojaetäisyyksien tarkastaminen.

Hinnasto (Kaikki hintamme sisältävät alv 24 %.)

Yhden tulisijan nuohous65 €
Kahden tulisijan nuohous75 €
Kolmen tulisijan nuohous85 €
Enemmän15 € / kpl
Öljylämmityskattilan sisäpuhdistus ja hormin nuohous110 €
Öljylämmityskattilan sisäpuhdistus ja hormin nuohous muiden tulisijojen ohella70 €
Vapaa-ajan asunnon nuohouslisä25 €
Lisätyöt65 € / h
Hinnat ovat huoneistokohtaisia. Taloyhtiöt ja Helsingin keskustan nuohoukset suositellaan ensisijaisesti varaamaan sähköpostin kautta tai soittamalla. Maksu nuohouksen jälkeen ensisijaisesti korttimaksulla. Sähköposti ja paperilaskun laskutuslisä 4€.

Taloyhtiön hormien nuohous ja huolto

Meiltä saat myös vuosittaiset huoltosopimukset taloyhtiön tulisijoille. helpotamme arkea vapauttamalla kiireisen isännöitsijän asioiden muistamisesta, tarjousten pyytämisestä, tilaamisesta ja tiedottamisesta.

Fina Pipor

Tarvitsetko nuohoojan apua?

Soita, lähetä sähköpostia tai jätä meille yhteydenottopyyntö viereisellä lomakkeella. Voit myös varata suoraan nuohousajan täältä.

050 365 5557
info@finapipor.fi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake